Kerbstone denkt mee over alle facetten van de invulling van je team. Enerzijds kennen we het beschikbare talent dat jouw organisatie nodig heeft (zowel vast als flex). Maar we hebben ook een duidelijke visie op de juiste balans binnen je team: we noemen dat Total Workforce Management. Wij zien onze dienstlening echter een stuk breder. Graag komen onze consultants in een vroeg stadium bij je aan tafel. 

change kear to kerbstone

Kerbstone recruits

Op zoek naar een permanente aanvulling van je technische team? Een ervaren salesspecialist of projectmanager nodig? Kerbstone kent de ervaren mensen en herkent talent direct. Vaak kennen we degene die jij zoekt al en hebben we met deze persoon al samengewerkt.

Ja, ik zoek nieuwe medewerkers!

Kerbstone delivers

Capaciteits-issues? Zit je organisatie in een groeifase? Onze technische (ZZP) specialisten zijn direct beschikbaar voor tijdelijke aanvulling van je team – bijvoorbeeld voor een specifiek project of voor een vooraf afgesproken periode.

Ja, ik zoek direct versterking!
finish line kerbstone

Waarom Kerbstone?

Kerbstone zet de nieuwe standaard. Door haar heldere focus op beveiligingsspecialisten. Met een scherp oog voor talent en jarenlange ervaring in de branche. Onze eigen manier garandeert een snelle oplossing van je capaciteits-issues – structureel of incidenteel.
Meer weten? Afspraak maken? Bel of mail

Bart Scheepens (06)81729258