Neem contact met ons op

Kerbstone helpt je graag met al je vraagstukken op het gebied van marketing, communicatie, advertising en (online) media. Laat je gegevens hieronder achter en we melden ons snel! Direct contact? Bel Bart Scheepens: (06)81729258 .

Beveiligingstechniek en marketing. Hoe zit dat?

Dat heeft te maken met de achtergrond van de Kerbstone-oprichters. Wim heeft een enorm track record in beveiliging. En Bart is zijn hele carrière werkzaam in advertising en communicatie. Samen zijn zij de gezichten van Kerbstone!

Hoe snel hoor je van ons?

We komen graag snel in actie! Wanneer je hier je gegevens achterlaat nemen we binnen 24 uur contact met je op. Geef gerust aan welk tijdstip je het beste schikt: ook ’s avonds of in het weekend.

Kerbstone, wat doen jullie precies?

Met ons bedrijf richten we op de invulling van tijdelijke en vaste vacatures in beveiligingstechniek en marketingcommunicatie. Dat doen we door werving-, selectie- en detacheringsdiensten aan te bieden in deze sectoren! Daarnaast beiden we projectmatige kennis aan via traingen, cursussen en workshops.

Heeft Kerbstone kennis en ervaring?

Kerbstone. Een nieuwe naam. Maar de oprichters zijn hun hele werkzame leven actief in de werkgebieden beveiligingstechniek en advertising. Deze inueke combinatie hebben zij gebundeld in Kerbstone: projectorganisatie voor installatie en communicatie!