Kerbstone

premium partnerships

Kerbstone is, als kennispartner voor de beveiligingssector, continu bezig om het niveau van onze medewerkers te vergroten. Zo blijven wij voorop lopen op het gebied van kennis – en zorgen we ervoor dat onze mensen zich continu kunnen ontwikkelen en specialiseren. Het doel: een oplossing voor elk probleem – en een antwoord op elk beveiligingsvraagstuk.

In dat kader zoeken wij nadrukkelijk samenwerking met producenten en distributeurs, zodat we onze consultants en engineers kunnen trainen, opleiden en waar nodig certificeren. Uiteraard blijven wij daarbij onafhankelijk: wij zijn – en worden – geen installateur of integrator van systemen.

Zoek contact

UItgelicht: NOX SYSTEMS

NOX SYSTEMS (via ARAS Security)

NOX: een state-of-the-art gebouwbeheersysteem met een sterke focus op security. Modulair op te bouwen – en te koppelen met veel onderliggende tools en componenten. 

Op dit moment zijn drie senior engineers van Kerbstone NOX-certified, en binnen korte termijn in te zetten voor uw implementatie, project of onderhoudscyclus.

LEES HIER VERDER

uitgelicht: EAGLE EYE CLOUD VMS

eagle eye tablet overzicht

EAGLE EYE

Eagle Eye is een van ’s werelds grootste leveranciers van Cloud Video Management oplossingen: een model waarbij er geen DVR lokaal wordt geplaatst – maar alle video in de cloud wordt gehost en opgeslagen. Dat zorgt niet alleen voor de nieuwste techniek – maar ook een revolutionair verdienmodel voor integrator of installateur.

Binnen Kerbstone zijn inmiddels 6 technici gecertificeerd op het gebied van Eagle Eye. 

LEES HIER VERDER