Concrete tools voor je recruitment

Het risico van mooie plannen is dat ze in een la verdwijnen. En dat er vervolgens niks mee gebeurt. Kerbstone schrijft geen dikke rapporten – maar heldere adviezen die vaak op een A4-tje passen. Wij gaan niet zo lief met concrete zaken voor je aan de slag. 

Voor die concrete plannen hebben we een aantal mooie tools ter beschikking. Lees gerust hieronder verder!

Zoek direct contact

Je eigen Werken Bij – website. Voor een vast bedrag per maand!

Geen grote investeringen – geen jarenlange contracten. Maar een vaste all-in prijs, gebaseerd op jouw concrete gebruik en aantal vacatures! Dat is de WerkenBijKerbstone – oplossing. 

Geen gedoe: Kerbstone zorgt binnen dat pakket voor:

  • Vormgeving (rekening houdend met je huisstijl)
  • Tekstschrijven van alle (vacature)teksten
  • Directe koppeling met vacaturesites zoals Indeed en Monsterboard (betaalde en gratis plaatsingen)
  • Een overzichtelijk dashboard waarin je de kandidaten en de workflow perfect kunt managen 
Ja: ik wil een werken BIJ - site
Porsche Kerbstone Speed
no short cuts kerbstone

Van integrale campagne tot vacaturetekst schrijven. Vrijwel alles is mogelijk.

Hieronder tref je een kleine selectie aan mogelijkheden:

  • Ik schrijf je vacatureteksten. Voor een vast bedrag per vacature doe ik een interview met een teamgenoot en plaats ik de tekst op je pagina.
  • Ik denk mee over de onboarding van je nieuwe medewerkers. Van welkomstpakket tot online kennismakingsprogramma.
  • Kijk eens wat verder en gerichter dan Indeed of Monsterboard! Op basis van resultaten uit de markt adviseer ik je graag over de meest geschikte mediacommunicatiekanalen voor plaatsing van je vacature. Offline, social media zoals Facebook of Instagram: allemaal mogelijkheden – wij weten waar je doelgroep zit!
  • Een mooi recruitmentevenement is een geweldige manier om je kandidaten de sfeer van je bedrijf of organisatie écht te beleven. Graag denk ik mee over de mogelijkheden!
  • Data analyse: de beste manier om te leren van fouten. We hebben veel vergelijkbare marktinformatie beschikbaar zodat we samen een gerichte keuze kunnen maken.

Meer weten? Zoek contact met Bart via +31681729258!

Zoek contact

zijn wij een match?

De mensen achter Kerbstone hebben hun enorme ervaring op het gebied van  marketing en recruitment gecombineerd tot een specialist op het gebied van employer branding en recruitment marketing. Kennismaken? Klik hieronder!

☕️ - Ik kom graag kennismaken!

De link met autosport is niet zomaar gekozen. Kerbstone schakelt snel, wil op het hoogste niveau opereren en wil alleen werken met de besten uit hun vakgebied of specialisme. Het resultaat: een employeer branding en recruitment marketing hotshop – waarinwe tot doel hebben om op het hoogste niveau te excelleren, te ontwikkelen en te groeien!

Mooie merken – of nieuwe merken die mooier willen worden – helpen we graag met een passende visie en strategie op gebied van werving, arbeidsmarktcommunicatie, merkbouw, onboarding en andere zaken waar communicatie de relatie met je kandidaat of medewerker kan verbeteren.