Kerbstone Pitstops. De snelste manier om uw team up to speed te krijgen! Praktijkgerichte trainingen door mensen uit diezelfde praktijk.

Meer salesrendement in je technische team

Een goede service-, onderhouds- of installatiemonteur kan enorm belangrijk zijn voor het resultaat van uw project en organisatie. Met oog voor upsell tijdens of na de installatie kan deze het rendement bij elke klant enorm vergroten. Maar hoe pak je dat aan? Kerbstone heeft het antwoord. Deze training verdient zichzelf terug!

Acquisitie & Business development

Boost your salesteam! Hoe maak je een hunter van een farmer? Hoe zorg je ervoor dat er meer resultaat wordt gemaakt door uw account managers? De oplossing is helder en duidelijk. In een paar sessies geven we jouw salesteam de tools in handen om succesvoller te opereren.

Ja, vertel me meer over Kerbstone Pitstops

Marketing & Communicatie voor beveiligingsbedrijven

Succesvol en onderscheidend communiceren? Bart Scheepens heeft een enorme ervaring opgebouwd als communicatiespecialist. Van direct mail tot online campagne. En van personeelswervingscampagne tot positionering. In het verleden succesvolle communicaties opgezet voor bedrijven als CTI Security en Securitas Direct. In enkele sessies analyseert hij je huidige middelen en geeft hij tips en advies.