Are you a Kerbstoner?

We zijn continu op zoek naar de besten uit het vak. Kort maar krachtig: Relevante ervaring, een goed track record, de wil om de klus te klaren en een winnaarsmentaliteit zijn de belangrijkste eigenschappen voor elke Kerbstoner.

De mensen achter Kerbstone hebben hun enorme ervaring op het gebied van security, marketing en recruitment gecombineerd tot een specialist op het gebied van detachering, werving & selectie in precies dit vakgebied. Ons specialisme maakt een samenwerking met Kerbstone interessant voor alle partijen.

The Kerbstone formula

De link met autosport is niet zomaar gekozen. Kerbstone schakelt snel, wil op het hoogste niveau opereren en wil alleen werken met de besten uit hun vakgebied of specialisme. Het resultaat: een security hotshop – waarin we talent alle ruimte kunnen geven om te excelleren, te ontwikkelen en te groeien!

We willen graag dat jij je voorsprong houdt. Daarom zorgen we ervoor dat je continu up to date blijft met de laatste ontwikkelingen uit het vak. Onze kennismeetings en trainingen zijn informatief en tegelijkertijd gezellig. Altijd een combinatie van kennis en plezier – vaak op bijzondere locaties!