De full-service relatie met Trigion

Kerbstone heeft in haar korte bestaan een bijzondere positie opgebouwd: die van partner op het gebied van kennis en capaciteit – uitsluitend in beveiligingstechniek. En die rol nemen zij zeer serieus. Uiteraard staat de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden op het hoogste plan. En daarnaast: een flexibele aanpak, optimale bereikbaarheid en persoonlijke betrokkenheid bij de opdracht staan centraal in die manier van werken.

Duel race Kerbstone

Voor de lange termijn

Waar de oplossing vaak ad hoc is en snel moet worden gerealiseerd, geldt dat niet voor de samenwerking: daarin is een lange-termijndoelstelling het uitgangspunt. Het doel is dat wij onze opdrachtgever écht leren kennen zodat de geboden oplossing ook past bij de opdracht, de organisatie en het team. Daarin gaat Kerbstone zeker niet over één nacht ijs. Vooraleer een opdracht van start gaat, is het belangrijk dat het ook op persoonlijk vlak goed werkt – en de Kerbstone technicus in het team past.

Een goed voorbeeld van zo’n samenwerking is de relatie met Trigion. Deze landelijk opererende beveiligingsorganisatie (onderdeel van de Facilicom Groep) wordt door Kerbstone op zeer verschillende niveaus ondersteund. Van het bijspringen bij montage- en installatietrajecten – tot (met name) het ondersteunen bij service- en onderhoudstrajecten bij haar opdrachtgevers: Kerbstone draait haar hand er niet voor om.

 

finish line kerbstone
Porsche Kerbstone Speed

Op dit moment (begin januari) lopen er verschillende trajecten die door Kerbstone gelijktijdig opgepakt worden. Zo worden in 2021 ruim 300 retailvestigingen voor Trigion geserviced, loopt één van de technici als kwartiermaker rond op een pas opgeleverd high-security overheidsgebouw en wordt door een andere ervaren technicus de komende maanden het onderhoud verzorgd voor de regio Zwolle.

Bovendien vormen enkele Kerbstone trainees een goed koppel met de eigen ervaren Trigion-onderhoudsmonteurs, waardoor we samen werken aan nieuwe instroom in de sector. Alles op basis van een flexibele samenwerking – met overzichtelijke afspraken en tariefstellingen.

Richard van Es, projectmanager bij Trigion, zegt er het volgende over: “De samenwerking met Kerbstone verloopt bijzonder prettig. De grote voordelen zijn daarbij vooral zichtbaar in de uitvoering. Ik heb een vaste contactpersoon die het vak snapt, meedenkt voor de beste oplossing en vooral ontzettend veel aandacht geeft aan flexibiliteit: dat is het belangrijkste in ons vak. Daarbij is Kerbstone goed bereikbaar en heb ik bij vragen meteen een antwoord: bijzonder prettig en de beste basis voor samenwerking.”

Dome camera Kerbstone
change kear to kerbstone

“En is er een keer een probleem of uitdaging – ook dan wordt actief meegedacht, snel teruggebeld en wordt de situatie gewoon snel opgelost. Met name daarin is Kerbstone uniek – Dat geeft me het vertrouwen dat ik nodig heb, en dat is ook de reden dat de organisatie steeds meer voor Trigion aan de slag is.”

zoek contact!

Waarom Kerbstone?

Kerbstone is géén beveiligingsbedrijf en is daardoor 100% onafhankelijk. Een samenwerking met Kerbstone is altijd maatwerk: uw situatie is onze uitdaging! Het doel: u blijft flexibel. Het gevolg? Verbeter uw dienstverlening, verhoog uw productiviteit en laat daarmee uw resultaten stijgen.

Kerbstone zet de nieuwe standaard. Door haar heldere focus op beveiligingsspecialisten. Met een scherp oog voor talent en jarenlange ervaring in de branche. Onze eigen manier garandeert een snelle oplossing van je capaciteits-issues – structureel of incidenteel.
Meer weten? Afspraak maken? Bel of mail een van onze consultants!

Bart Scheepens
(06)81729258