Kerbstone OIL: Ondernemen(d) In Loondienst. Het beste van twee werelden voor ambitieuze securityprofessionals. Enerzijds ben je onderdeel van een succesvolle organisatie met alle voordelen die daarbij horen. Maar daarnaast bouw je als ondernemend collega actief mee aan je eigen toekomst. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden.

Duel race Kerbstone

Het beste van twee werelden!

Als ervaren securityprofessional zie je de hele dag kansen en mogelijkheden. De branche ontwikkelt zich razendsnel. De behoefte aan kennis en ervaring groeit nog steeds. Het lijkt een perfect moment om momentum te benutten: door dat als zelfstandig ondernemer op te pakken. 

Daar komt echter behoorlijk wat bij kijken: Acquisitie van nieuwe opdrachtgevers. Administratie en debiteurenbeheer. Een pensioenregeling. Inkoop van materialen. Om nog maar te zwijgen over de wet DBA en de gevolgen voor de ZZP’er…Kortom: ondernemersrisico! Allemaal zaken waar je wellicht niet op zit te wachten. In dat geval is er een reuze interessant alternatief: KERBSTONE OIL. Dat is verdienen als een ondernemer. Maar dan in een veilige setting als collega in een groter geheel.

Vrijblijvend advies? klik hier

Bepaal je toekomst – door je uitsluitend op je vak te focussen

Kerbstone kent de markt. Heeft de relaties en de positie om de mooiste opdrachten te verwerven bij topspelers in beveiligingstechniek. En – heel belangrijk – de organisatie om alles rondom die opdracht professioneel en commercieel te maximaliseren.

Wanneer je bij Kerbstone aansluit als OIL’er nemen we je alle randzaken uit handen. Je bent in loondienst waardoor je gewoon je werknemersrechten behoudt. Je pensioenregeling is goed geregeld via Metaal & Techniek. Je hoeft niet te investeren – het enige wat jij hoeft te doen is je werk. 

finish line kerbstone
Porsche Kerbstone Speed

Een onvergelijkbaar inkomen

Uiteraard weet je, als ervaren professional, wat je waard bent. Dat erkennen wij als geen ander. Daarom bieden we een uniek verdienmodel: een basissalaris dat je iedere maand ontvangt – met daaraan gekoppeld een variabele beloning. Die beloning kan oplopen tot ruim 60% van het gerealiseerde uurtarief. 

Klinkt dat interessant? In overleg met jou bepalen we een maatwerk-aanpak en strategie. Zodat we een perfecte match tussen vraag, markt en aanbod gaan realiseren. Samen. 

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt? Zoek contact met Bart Scheepens (06-81729258) 

AFSPRAAK MAKEN? ZOEK CONTACT

Over Kerbstone

Kerbstone is hét onafhankelijke kenniscentrum voor de beveiligingssector. Wij ontzorgen de installateur bij installatie, service en onderhoud van beveiligingssystemen zoals inbraakdetectie, Camera / CCTV, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. Ook zijn wij een vaste partner voor die partijen bij tijdelijke en permanente personeels- en capaciteitsvraagstukken. Bovendien stellen wij onze kennis en ervaring beschikbaar voor bedrijven, organisaties en particulieren die behoefte hebben aan onafhankelijk advies op het gebied van security systemen. Onze technici zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op security, ict en cloudgebied.

Bart Scheepens
(06)81729258