KERBSTONE HELPT!

CORONATIJDEN VRAGEN OM BIJZONDERE ACTIE.

Kerbstone, kenniscentrum voor de beveiligingssector, is net zoals veel andere bedrijven zwaar getroffen door de Coronacrisis. Soms worden opdrachten zelfs stilgelegd of opgeschoven. Uiteraard doet dat pijn – maar na de eerste schrik hebben we besloten om onze mankracht in te zetten voor andere uitdagingen.

We weten dat veel mensen in Nederland gedwongen thuiswerken. En dat gaat niet bij iedereen even makkelijk – niet iedereen krijgt zijn Wifinetwerk, Microsoft Teams, printer of webcam aan de praat. Of zijn er wellicht andere gerelateerde technische issues, zoals problemen met Netflix, Playstation, noem maar op!

Krijg je je probleem niet opgelost? Heb je geen collega, werkgever of leverancier die je kan of wil helpen? Voor al die urgente zaken kun je als het écht nodig is bij Kerbstone terecht! Onze mensen komen graag bij je langs om die problemen aan te pakken en op te lossen – mits dat op een veilige manier kan uiteraard!

Voor particulieren in nood is deze dienst gratis* en zo lang we de capaciteit hebben om mensen uit de brand te helpen. Wil je meer weten? Direct aanmelden? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Gratis:
Er worden geen kosten berekend voor uurloon en voorrijkosten. Materialen en onderdelen worden, na offerte vooraf, aan je doorbelast. Een vrijblijvende bijdrage mag natuurlijk altijd – we nemen echter geen contant geld aan.