Bart Scheepens Kerbstone

Bart Scheepens

Van origine ben ik een marketing- en communicatiespecialist. Een reclamejongen dus! De opgedane kennis en ervaring heb ik de afgelopen tijd steeds meer ingezet op het gebied van recruitment, werving, selectie en detachering van talenten in verschillende sectoren.

Die combinatie van ervaringen benut ik nu optimaal. Met mijn bedrijf Kerbstone hou ik mij bezig met recruitment marketing en employer branding. 

Bel of mail me voor een afspraak! (06)81729258

De link met autosport is niet zomaar gekozen. Kerbstone schakelt snel, wil op het hoogste niveau opereren en wil alleen werken met de besten uit hun vakgebied of specialisme. Het resultaat: een employeer branding en recruitment marketing hotshop – waarinwe tot doel hebben om op het hoogste niveau te excelleren, te ontwikkelen en te groeien!

Mooie merken – of nieuwe merken die mooier willen worden – helpen we graag met een passende visie en strategie op gebied van werving, arbeidsmarktcommunicatie, merkbouw, onboarding en andere zaken waar communicatie de relatie met je kandidaat of medewerker kan verbeteren.