Kerbstone. Een nieuwe naam voor een team met een schat aan ervaring. Op deze pagina stellen Wim en Bart, de partners in Kerbstone, zich graag aan je voor.

 

Wim van Eijk

Ik ben al mijn hele leven actief in de beveiligingsbranche. Van hulpmonteur, via monteur, projectleider en adviseur naar uiteindelijk ondernemer in deze sector. Ik ben dus letterlijk van alle markten thuis. En in die markt heb ik 20 jaar lang mijn eigen beveiligingsbedrijf (CTI Security) gerund. Een prachtig bedrijf, met opdrachtgevers in alle segmenten.

Van hoekwoning tot kapitale villa. Van winkelpand tot op- en overslagterrein. En van kantoorpand tot voetbalstadion: er is geen locatie te verzinnen die ik niet beveiligd heb met alarmsysteem, toegangscontrole, brandmeldsysteem of CCTV-oplossing. Bij opdrachtgevers zoals Eindhoven Airport, DELA en Boskalis was ik al die jaren kind aan huis. Eind 2015 heb ik dat bedrijf verkocht aan het Amerikaanse Stanley Black & Decker.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En daarom ben ik ingestapt bij Kerbstone. Dit keer geen beveiligingsbedrijf. Maar een organisatie die ik altijd gemist heb toen ik in de sector actief was: een 100% onafhankelijke security specialist. Die zijn opdrachtgevers op alle vlakken ondersteunt. 

Graag kom ik een keer langs om toe te lichten waar ik je mee kan helpen!

 

Bart Scheepens

Als communicatiespecialist ben ik mijn hele carrière van alle markten thuis. Het leukste van mijn vak vind ik dat ik van mijn opdrachtgevers de ruimte krijg om een kijkje te nemen in allerlei verschillende keukens bij bedrijven. Om dat dan vervolgens om te zetten naar spraakmakende concepten, creatieve campagnes en succesvolle resultaten.

De opgedane kennis en ervaring heb ik de afgelopen tijd steeds meer ingezet op het gebied van recruitment, werving, selectie en detachering van talenten in verschillende sectoren. Uiteraard in de marketing-hoek – maar de afgelopen periode is de aandacht steeds meer verschoven naar beveiligingstechniek. 

Als consultant denk ik graag met je mee om de volgende fase van je organisatie te realiseren. Bij Kerbstone hou ik me bezig met recruitment en advisering rondom sales, marketing en communicatie. 

Bel of mail me voor een afspraak!

De link met autosport is niet zomaar gekozen. Kerbstone schakelt snel, wil op het hoogste niveau opereren en wil alleen werken met de besten uit hun vakgebied of specialisme. Het resultaat: een security hotshop – waarin we talent alle ruimte kunnen geven om te excelleren, te ontwikkelen en te groeien!

We willen graag dat jij je voorsprong houdt. Daarom zorgen we ervoor dat je continu up to date blijft met de laatste ontwikkelingen uit het vak. Onze kennismeetings en trainingen zijn informatief en tegelijkertijd gezellig. Altijd een combinatie van kennis en plezier – vaak op bijzondere locaties!