Security management. Voor realisatie van een overkoepelend beheerplatform brengt onze premium partner ARAS het geavanceerde managementsysteem NOX. Dit ondersteunt alle technische systemen in een gebouw voor beveiliging, maar ook voor klimaatbeheersing en het bewaken van vitale installaties.

Meer dan een alarmsysteem

Of iemand zich nu verdacht gedraagt, de temperatuur in een koelcel te hoog oploopt of het te vochtig wordt in een archief, met NOX is er niets meer wat de beheerder ontgaat.

En omdat NOX modulair is opgebouwd, hoeft alleen geïnvesteerd te worden in wat echt nodig is. Bestaande apparatuur kan meestal behouden blijven, want NOX ondersteunt tientallen merken en producten van andere fabrikanten.

High Security

NOX is een High Security Management-platform voor objecten in de hoogste risicoklassen, zoals datacentra, vitale infrastructuur en musea. Ontelbare koppelingen komen samen in één centraal overzicht. 

High security en gebruiksvriendelijkheid gaan niet samen, zo is vaak de gedachte. NOX Systems is erin geslaagd een security management systeem te ontwikkelen dat zeer overzichtelijk en eenvoudig te bedienen is.

De bediening van NOX kan volledig via een touchscreen, PC en/of tablet, waarop dynamische plattegronden worden getoond. Dit kan geheel naar uw wens worden vormgegeven. Alle technische functionaliteiten zijn vanaf hetzelfde scherm of videowall aan te sturen. NOX integreert vele systemen, van toegangscontrole en bewegingsdetectoren tot temperatuursensoren, brandmeld- en blussystemen.

bedienpaneel nox

Inmiddels zijn meerdere Kerbstone consultants NOX-certified. Daarmee zijn zij per direct inzetbaar voor uw implementatie of onderhoudscyclus. Benieuwd naar onze inzet? Zoek contact!