Kerbstone is zo goed als de kennis en ervaring van haar beveiligingstechnici. En in dat kader ontwikkelen wij ons continu: in onderstaand overzicht kunt u zien welke kerken, tools en technieken wij beheersen. Van regulier tot specialistisch. En van exotisch tot industry standard. Mis je een merk? Grote kans dat iemand van ons het al heeft gevonden. Zoek contact!

Duel race Kerbstone

Inbraakdetectie

Als exclusief partner voor beveiligingsinstallateurs werken wij uiteraard met de reguliere ‘industry standards’: de veelgebruikte merken zoals UTC Aritech (ATS Classic, ATS Advanced en CD- en CS-panelen), Honeywell Galaxy en Satel. Maar er is meer: voor draadloze toepassingen kennen wij systemen als Ajax en in specifieke toepassingen hebben wij ook kennis van Jablotron en Vanderbilt. Voor de high-end markt is NOX Systems een van Kerbstones Premium Partners. 

Heb je een exotisch systeem dat hier niet tussenstaat? Grote kans dat we dat al eens zijn tegengekomen. Vraag er gerust naar via onderstaande knop!

extra capaciteit nodig? klik hier

Brandmeldinstallaties

De wereld van Brandmeldinstallaties is een bijzonder belangrijke voor Kerbstone. Niet voor niets zijn vrijwel al onze medewerkers installatie- en/of onderhoudsdeskundige BMI – ook hebben we enkele projecteringsdeskundigen zodat we u een volledig pakket aan diensten kunnen leveren.

De veelgebruikte systemen van de merken Hertek, Notifier en Aritech worden door ons beheerst. Daarnaast zijn wij premium partner van Bosch Brandmeldinstallaties, waarmee we een sterke samenwerking hebben. Labor Strauss en Esser zijn systemen waar we ons op dit moment in doorontwikkelen. 

Behoefte aan capaciteit of directe inzetbaarheid? Klik hier

Inzet firesafety voor uw organisatie
finish line kerbstone
Porsche Kerbstone Speed

Camera / CCTV / Videomanagement

Onze specialisten zijn een kei in installeren, onderhouden en services van allerlei videotoepassingen! producten van Bosch, AXIS, Hikvision en Dahua hebben voor ons geen geheimen. Met Cloud VMS leverancier EagleEye hebben we recent een premium partnership ontwikkeld, waardoor de kennis bij een groot deel van onze collega’s paraat is! 

Andere producten waarvoor je onze technici kunt inschakelen zijn Milestone, Honeywell Maxpro Cloud VMS, NT, en American Dynamics / Victor. Meer weten? Klik hieronder!

Camera specialisten gewenst? klik nu

Toegangscontrole

Nóg een specialisme van Kerbstone: Toegangscontrolesystemen. We noemden al ons premium partnership met NOX Systems. Maar onze parate kennis reikt verder: Phera, Cardaccess 4000, Lenel OnGuard, Aritech ATS, ProWatch Start2, Babylon, Ccure9000 en TISM zijn technieken en systemen waar onze mensen toegang toe hebben.

Op zoek naar een partner met kennis op het gebied van installatie, onderhoud en service? Klik hieronder!

Toegangscontrolesystemen
Dome camera Kerbstone
change kear to kerbstone

Overige oplossingen

Onze kennis houdt niet op bij de gebruikte systemen: in deze tijd mag en moet u meer verwachten. Onze kennis van Servers, IP Networking (IPv4 / IPv6) en Windows, Apple en Linux is aanwezig. Ook werken met mistmachines is paraat.

Staat de gewenste techniek, productlijn, merk of dienst er niet bij? Bovenstaande is slechts een greep van onze individuele skill matrix. 

zoek contact!

Waarom Kerbstone?

Kerbstone is géén beveiligingsbedrijf en is daardoor 100% onafhankelijk. Een samenwerking met Kerbstone is altijd maatwerk: uw situatie is onze uitdaging! Het doel: u blijft flexibel. Het gevolg? Verbeter uw dienstverlening, verhoog uw productiviteit en laat daarmee uw resultaten stijgen.

Kerbstone zet de nieuwe standaard. Door haar heldere focus op beveiligingsspecialisten. Met een scherp oog voor talent en jarenlange ervaring in de branche. Onze eigen manier garandeert een snelle oplossing van je capaciteits-issues – structureel of incidenteel.
Meer weten? Afspraak maken? Bel of mail een van onze consultants!

Wim van Eijk
(06)17007238

Bart Scheepens
(06)81729258