Bij Kerbstone denken we graag met je mee. Over het talent dat je organisatie nodig heeft. Maar ook over de juiste balans tussen vaste en flexibele medewerkers. Onze consultants zijn er voor om voor jou een recruitment oplossing op maat te maken. Passend bij je strategie – én eerlijk geprijsd.

Duel race Kerbstone

Uitgebreide kennis van de security sector

Onze consultants kennen de beveiligingsmarkt waarin je werkt als geen ander en begrijpen wat hem zo uniek maakt. Hierdoor weten we zeker dat onze kandidaten de ervaring en capaciteiten hebben die aansluiten bij je vacature.

Snel en eenvoudig werven

Om gewild talent te werven, is snelheid cruciaal. Wij hebben de kennis en ervaring om een tandje bij te zetten. Bovendien komt bij het hele wervingsproces veel administratie en organisatie kijken. En dat nemen we je graag uit handen.

finish line kerbstone
change kear to kerbstone

Overige oplossingen

Kerbstone doet meer dan het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Kerbstone Delivers is ons kenniscentrum: omze eigen medewerkers ondersteunen uw organisatie graag bij tijdelijke projecten of als flexibele schil. Kerbstone Pitstops zorgt voor de opleiding, training & coaching van uw team. Genoeg redenen om met Kerbstone te praten!

zoek contact met mij

Waarom Kerbstone?

Kerbstone is géén beveiligingsbedrijf en is daardoor 100% onafhankelijk. Een samenwerking met Kerbstone is altijd maatwerk: uw situatie is onze uitdaging! Het doel: u blijft flexibel. Het gevolg? Verbeter uw dienstverlening, verhoog uw productiviteit en laat daarmee uw resultaten stijgen.

Kerbstone zet de nieuwe standaard. Door haar heldere focus op beveiligingsspecialisten. Met een scherp oog voor talent en jarenlange ervaring in de branche. Onze eigen manier garandeert een snelle oplossing van je capaciteits-issues – structureel of incidenteel.
Meer weten? Afspraak maken? Bel of mail een van onze consultants!

Wim van Eijk (06)17007238

Bart Scheepens (06)81729258