Met een team van ervaren mensen bieden we praktische ondersteuning op alle vlakken voor de (beveiligings)installateur. Onze mensen zijn thuis in de laatste technische ontwikkelingen, hebben langjarige ervaring in de sector, zijn communicatief vaardig en staan klaar om uw organisatie tijdelijk (door middel van ZZP-technici) of structureel te ondersteunen.

Duel race Kerbstone

Projecten

Wij nemen desgewenst uw hele project uit handen. En calculeren, engineeren, installeren en monteren de complete oplossing – tot aan de inbedrijfstelling aan toe. In uw naam en ongeacht de omvang van het project. Ook onderdelen voeren we snel en vakkundig voor u uit.

extra capaciteit nodig? klik hier

Projectleiding & Engineering

Vakkundig en adequaat projectmanagement is essentieel wanneer u projecten tot een goed einde wilt brengen. Onze ervaren projectleiders kunnen uw project van A tot Z leiden en beheersen. Datzelfde geldt voor de engineering tijdens de voorbereiding: wij hebben de specialisten in huis om projecten professioneel voor te bereiden.

meer info over projectmanagement
finish line kerbstone
Porsche Kerbstone Speed

Service en onderhoud

Komt u handen te kort in uw service- en onderhoudsorganisatie? Geen probleem! Graag maken we een afspraak om deze capaciteits-issues professioneel en servicegericht voor u op te vangen en in te vullen!

Service capaciteit gewenst? klik nu

Advies en sales management

Een goed advies in het verkooptraject voorkomt problemen na de deal. Onze ervaren adviseurs kunnen (uit naam van uw organisatie) het account management verzorgen en de opdrachtgever professioneel adviseren. Ook kunnen wij (op basis van uw condities en voorwaarden) de gehele calculatie verzorgen.

vertel me meer over account management
Dome camera Kerbstone
change kear to kerbstone

Overige oplossingen

Kerbstone doet meer dan het tijdelijk inzetten van haar medewerkers. Kerbstone Recruits is onze wervings- en selectietak waarin we u graag ondersteunen bij het vinden van nieuwe vaste medewerkers. Kerbstone Pitstops zorgt voor de opleiding, training & coaching van uw team. Genoeg redenen om met Kerbstone te praten!

zoek contact!

Waarom Kerbstone?

Kerbstone is géén beveiligingsbedrijf en is daardoor 100% onafhankelijk. Een samenwerking met Kerbstone is altijd maatwerk: uw situatie is onze uitdaging! Het doel: u blijft flexibel. Het gevolg? Verbeter uw dienstverlening, verhoog uw productiviteit en laat daarmee uw resultaten stijgen.

Kerbstone zet de nieuwe standaard. Door haar heldere focus op beveiligingsspecialisten. Met een scherp oog voor talent en jarenlange ervaring in de branche. Onze eigen manier garandeert een snelle oplossing van je capaciteits-issues – structureel of incidenteel.
Meer weten? Afspraak maken? Bel!

Bart Scheepens
(06)81729258