Cloud Video Management. De Eagle Eye Cloud VMS is een videobewakingssysteem in de cloud. Deze video surveillance oplossing is 100% online te beheren, 100% geschikt voor mobiel, tablet en desktop en indien gewenst – 100% video opnames in de cloud.

Schaalbaar en beheersbaar

U kunt op ieder moment met een simpele klik een analoge camera of IP-camera toevoegen, video opname instellingen aanpassen en bewaarperiode bepalen, gemakkelijk vanaf ieder apparaat beheren en meekijken met uw camera’s.

U betaalt alleen voor wat u nodig heeft en het Eagle Eye Cloud Videobewakingssysteem doet de rest. Met de Eagle Eye Cloud VMS is er geen software meer nodig om te kopen en te installeren, geen licentiecodes en geen besturingssysteem om te onderhouden.

Koudwatervrees of Cloudwatervrees?

We begrijpen dat deze aanpak er voor zorgt dat het verdienmodel voor installateurs en integrators sterk verandert. Geen eenmalige verdiensten op hardware – maar een abonnementsvorm met groeicapaciteit, waardoor het perfect te combineren valt met een service- en onderhoudscontract. 

De engineers van Kerbstone helpen u over eventuele koudwatervrees heen bij deze nieuwe aanpak en techniek – en ondersteunen uw organisatie waar nodig. Ook denken onze security sales consultants met u mee voor een bestendig en toekomstgericht verdienmodel. 

eagle eye tablet overzicht

De meerderheid van de Kerbstone technici zijn Eagle Eye certified en staan klaar voor een samenwerking. Daarmee zijn zij per direct inzetbaar voor uw implementatie of onderhoudscyclus. Benieuwd naar onze inzet? Zoek contact!