Communication Specialists for every industry!

De huidige markt voor marketing, communicatie en (online) media is erg in beweging. De technische eisen worden hoger, internet speelt een belangrijke rol en de ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Dat vraagt veel van uw organisatie en de mensen die er werken.

We kennen de markt en hebben specialisten in elk werkveld. Zoekt u een SEO/SEA Adviseur die uw klanten écht verder helpt? Die kennen we! Op zoek naar een zelfstandige, communicatief sterke copywriter met oog detail? Grote kans dat wij hem of haar al kennen! Graag stellen wij u voor aan onze talenten.

Vanuit onze achtergrond weten wij dat elke situatie een ander type specialist nodig heeft. Een regionaal georiënteerd communicatiebureau zoekt een ander type adviseur dan een internationale marketing organisatie. Onze kwaliteit zit in ons netwerk: we kennen de markt en brengen jullie met elkaar in contact! Snel. Betrouwbaar. En tegen een concurrerend tarief!

Wat belangrijk is: wij kennen de markt en spreken de taal, door onze jarenlange ervaring in de branche. Zodat we u op dit terrein perfect kunnen ondersteunen – en vaak aan een half woord genoeg hebben!

Wilt u meer weten over onze aanpak? Zoek dan hier contact met Kerbstone!

Uw organisatie als uitgangspunt!

Elke organisatie is anders – en het succes van uw bedrijf wordt altijd in hoge mate bepaald door uw team. En wij zeggen (in alle bescheidenheid) dat juist daarin  – met perfect matchen van opdrachtgever en collega – onze kracht ligt!

Wilt u graag een keer vrijblijvend sparren over de mogelijkheden van Kerbstone binnen uw organisatie? Bel dan met Bart Scheepens (06)81729258 of Wim van Eijk (06)17007238