SSST… Safety & Security Sales Traineeship!

canpagnebeeld eagle eye

Safety en security: Een goed bewaard geheim!

De wereld van (fire)safety en security is voor veel mensen relatief onbekend. En dat is logisch: je krijgt pas te maken met deze producten en diensten in het geval van ernstige calamiteiten – zoals in het geval van brand, inbraak, overval of andere noodsituatie. En dan is het goed dat de brandmeldinstallatie, het inbraakalarm of camera- en toegangscontrolesysteem doet wat het moet doen.

De eisen die, bijvoorbeeld door overheid en verzekeraars, gesteld worden aan dit soort installaties zijn hoog. Het benodigde kennisniveau van iedereen binnen de sector dus ook.

Een geweldig mooie kans voor startende, ambitieuze commerciële toppers: Een sales traineeship bij Kerbstone! In een vastomlijnd opleidingstraject word je klaargestoomd tot sales professional in een dynamische en sterk groeiende sector.

In het Traineeship zoomen we in op de combinatie! Samen met gerenommeerde partijen gaan we enerzijds werken aan je sales- en marketingvaardigheden. Dat is een belangrijke voorwaarde voor succes. Maar ook nemen we je mee in de wereld van beveiligingstechniek: je leert alles wat je moet weten over deze relatief onzichtbare – maar o zo belangrijke – branche.

Dit Traineeship is de ultieme combinatie tussen theorie en praktijk. En een unieke kans om snel uit te groeien tot commercieel professional met een consultantsrol. Wat vragen wij van je?

  • Een afgeronde opleiding HBO Commerciële Economie
  • Goede communicatieve en verbale vaardigheden
  • Affiniteit met techniek
  • Ambitie en drive om er voor 200% tegenaan te gaan

Heb je interesse? Zoek dan contact met Bart Scheepens via 06-81729258, of stuur een mail met je motivatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *