Enorme kans voor ervaren beveiligingstechnici!

change kear to kerbstone

Wil je doorgroeien als beveiligingsmonteur of -technicus? Wij zijn op zoek naar ervaren talenten die zich willen ontwikkelen!

Kerbstone groeit als kool. Mooie opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Een goed en individueel gericht opleidingsconcept. En een markt die ook in de verdere toekomst veel kansen biedt.

Voor ambitieuze, ervaren technici / monteurs in de beveiligingstechniek hebben we enkele bijzondere carrièrekansen beschikbaar.

Enerzijds krijg je de kans om je echt te verdiepen en daarmee de rol van Senior Engineer te bemachtigen. Je wordt daarmee verantwoordelijk voor een van de productgroepen (inbraakdetectie, toegangscontrole, CCTV of brandmeldinstallaties) en zorgt voor borging en uitbreiding van de kennis van Kerbstone binnen die gebieden.

Daarnaast zijn wij op zoek naar technici die zich willen ontwikkelen in de rol van Consultant. Een baan met echte verantwoordelijkheid. Naast je reguliere werkzaamheden bouw je aan je eigen team van technici en zorg je voor een continue hoge kwaliteit en output.

In beide gevallen zorgen wij voor de juiste kaders. Een goede werksfeer, ruimte voor eigen ontwikkeling & opleiding, veel vrijheid & verantwoordelijkheid en uiteraard goede verdiensten en arbeidsvoorwaarden.

Meer weten? Zoek contact!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *