Aanpakkers gezocht!

no short cuts kerbstone

Toe aan iets anders? Wil je een carrièrestap maken? Instappen in een succesvolle sector met goede salarissen en uitdagend werk? Ben je nu elektromonteur, loodgieter of heb je een andere bouwgerelateerde job en zie je op tegen een koude winter? Allemaal redenen om eens met Kerbstone te praten.

Kerbstone is kennispartner voor de beveiligingsbranche. We zijn exclusief actief in opdracht van installateurs en beveiligingsbedrijven. We leveren kennis en vullen capaciteitsproblemen op. Daarin zijn we uniek voor de sector.

Onze mensen zijn de toppers op hun vakgebied (alarmsystemen, toegangscontrole, camerabeveiliging en brandmeldinstallaties) – of willen dat graag worden. Om dat doel te bereiken staat opleiding hoog in het vaandel en zorgen we er voor dat je voorbereid op je werk komt.

In verband met aankomende groei zijn we op zoek naar praktisch talent! Ervaring in de branche is niet nodig – een aanpakkers-mentaliteit is echter wel noodzakelijk. Wij zij bereid om samen met jou te investeren in jouw succes en een gezamenlijke toekomst.

Een opleiding wordt intern verzorgd. Enerzijds brengen we je op de hoogte van regelgeving en techniek – daarnaast loop je direct mee met een van onze specialisten.

Meer weten? Zoek contact 

Delen = fijn … En als je iemand weet: een goede tip wordt beloond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *