Aan de slag in beveiligingstechniek?

beveiliging programmeren Kerbstone

Actief in de elektrotechniek? Schoolverlater? Toe aan iets anders? En wil je de stap zetten naar beveiliging? Kom dan eens praten met Kerbstone! We zijn continu op zoek naar gemotiveerde kandidaten die deze stap willen zetten!

De voordelen? Meer uitdaging, hogere verdiensten dan je gewend bent als elektromonteur en continu ontwikkelende technieken. Ook sta je nooit meer in de kou op de bouw te werken. Staat tegenover dat je wel continu wilt blijven leren en ontwikkelen. De security sector staat niet stil!

Kerbstone zorgt voor een gedegen opleiding door ervaren vakmensen. Binnen de kortste keren werk je zelfstandig mee aan de mooiste projecten. Veel afwisselen is gegarandeerd!

Zoek contact met Bart van Kerbstone: 06-81729258 of stuur een mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *