Onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties

change kear to kerbstone

Zin in een fijne, zelfstandige rol bij de mooiste organsaties van Nederland? Met een goede mix tussen afwisseling en vrijheid? Dan zijn we naar jou op zoek! Voor vacatures bij enkele van onze opdrachtgevers én ons eigen Kerbstone team zoeken we naar ervaren onderhoudsmonteurs in beveiligingstechniek.

Als onderhoudsmonteur zorg je voor regulier onderhoud en reparatie van beveiligingsinstallaties, CCTV-systemen en brandmeldinstallaties. Ook toegangscontrolep-apparatuur komt regelmatig voor in je werkzaamheden.

Je vervangt elektronische onderdelen, zorgt voor het (opnieuw) instellen en controleren van de bestaande systemen en geeft desgewenst instructies aan de gebruikers bij de opdrachtgever.

Je hebt oog en aandacht voor de opdracht en de opdrachtgever wanneer je op locatie bent. Zie je zaken die anders of beter kunnen, dan neem je zelf intern en extern actie om dat te realiseren.

Kerbstone ondersteunt je graag bij de ontwikkeling van de sterke kanten! We hebben training en opleiding hoog in het vaandel staan. En we verwachten van onze medewerkers dat ze zichzelf graag ontwikkelen.

We zijn op zoek naar mensen met enige ervaring die snel zelfstandig kunnen opereren. Je bent communicatief sterk en representatief, je kunt tegen stress en werkt nauwgezet en gestructureerd.

De perfecte kandidaat heeft minimaal MTS-E, bij voorkeur aangevuld met MBV en VCA. Heb je dit niet, dan ben je bereid om dit zo snel mogelijk te halen. Daarnaast heb je kennis van inbraaksignalerings- en camerasystemen en brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Kennis van IP-systemen heeft de voorkeur! Ook is rijbewijs B noodzakelijk voor het uitoefenen van je functie.

Meer weten? Direct solliciteren? Stuur een mail aan Bart Scheepens of bel (06)81729258

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *